S polovičnim uspehom iz Domžal

    Grosupeljčanke so tudi na turnirju v Domžalah še enkrat več potrdile, da imajo trenutno najmočnejšo ekipo v kamniško-dolenjsko-notranjski skupini, saj so v prvi tekmi s 3:0 premagale domžalsko ekipo, nato pa v drugi še drugo kamniško ekipo. Varovanke Lare Koritnik so na drugi tekmi prišle do svoje prve zmage. V zelo kratkem času so zelo napredovale, v soboto, 28. januarja, pa jih na OŠ Stranje čaka še zadnji kvalifikacijski turnir. Ob njih bo na njem nastopila še prva ekipa Calcit Volleyballa, ki jo vodi Barbara Novak in je bila v tem krogu proste, ter Domžale.

    Z igro svojih deklet sem zadovoljna. Prikazale so veliko mero borbenosti, predvsem pa neizmerno željo po igri. Napredek je viden, veliko pa bomo morale delati še na vseh elementih, predvsem na sprejemu servisa in podaji, je svoje varovanke pohvalila Lara Koritnik.  

    Obe kamniški ekipi sta do zdaj odigrali po štiri tekme. Prva ekipa ima dve zmagi in dva poraza, druga pa zmago in tri poraze. Prvo mesto so osvojile Grosupeljčanke, ki so dobile vseh šest odigranih tekem, medtem ko so Domžalčanke štirikrat izgubile.

    Za Calcit Volleyball ll se igrale: Evelin Flis, Hana Pavlin, Neža Sodnik, Julija Maver, Tjaša Plantarič,  Maja Rems, Nina Sitar, Julija Hoyer, Iza Julija Perne, Katja Bernik, Ula Fajon in Hana Pinosa.

    Komentarji