Prvo mesto v Celovcu

  Na svoji prvi tekmi so bile Kamničanke z 2:0 (24, 16) boljše od ekipe Brckl Hotvolleys, na drugi so z 2:0 (19, 20) odpravile Wrtersee Lwen, na tretji pa z 2:0 (19, 27) še UVV Seekirchen. S tremi zmagami so osvojile prvo mesto, druga je bila ekipa UVV Seekirchen, tretja Wrtersee Lwen in četrta Brckl Hotvolleys.

   

  Zaradi osebnih razlogov so manjkale Sara Bobek, Špela Lazar in Meta Ahačič, tako da sta Tanja Božinović in njena pomočnika Barbara Novak lahko računali na Tino Novak, Klaro Kregar, Saro Sitar, Patricijo Porovne Černe, Ano Špoljarič, Tino Bunderšek, Lano Žužek, Zalo Špoljarič in Niko Marolt.

   

  Ekipe so bile po kakovosti precej izenačene, tako da se je igrala dobra odbojka. Odigrale smo tri kakovostne tekme, na katerih smo se uigravali z novima podajalkama. Obe sta seveda naši igralki, Lana Žužek je še lani igrala v konkurenci starejših deklic in je naredila velik korak do druge lige, medtem ko je Patricija Porovne Černe do letošnje sezone igrala na mestu sprejemalke, zdaj pa je v vlogi organizatorke igre našla svoje pravo mesto v ekipi. Poznalo se nam je, da smo bile na pripravah na Rogli. Razlika v pripravljenosti v primerjavi z lani, ko smo bile ves čas v Kamniku, je velika. Do začetka prvenstva bomo skušale najti še kakšne močnejše ekipe, da vidimo, kje smo in kaj bomo morale še izboljšati, je bila z igro svojih varovank zadovoljna Božinovićeva.

  Komentarji