Prvič z igrišča sklonjenih glav

  Ker je večina kamniških odbojkaric minulo nedeljo igrala na četrtfinalnem turnirju mladinskega državnega prvenstva, na katerem so po hudem boju v odločilni tekmi za napredovanje ugnale prav Triglav, so v Kranj po besedah trenerja Francija Obolnarja prišle čustveno izpraznjene. V prvem nizu so bile ves čas boljše domače odbojkarice, ki so nato niz tudi zanesljivo dobile, v drugem pa so Kamničanke vodile že s 24:19, vendar se jim na koncu ni izšlo. Tretji niz je bil spet v znamenju Kranjčank.

  S prvim porazom v sezoni so kamniške odbojkarice zdaj z devetimi točkami na tretjem mestu, brez poraza pa vodi ATK Grosuplje.

   Po porazu v drugem nizu, ki je bil praktično že v naših rokah, se v tretjem nismo več pobrali. Čutiti je bilo, da so igralke prazne po mladinskem turnirju, da v njih ni bilo pravega naboja. Škoda, kajti Kranjčanke so vsekakor premagljiva ekipa, je poraz svojih varovank komentiral Franci Obolnar.

  Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Atena Gojak, Ana Stavbar,  Lana Žužek in Sara Sitar.

  Napisal: Miha Štamcar

  Komentarji