Proti Framu se ni izšlo

  Varovanci Aleša Hribarja, večina jih je minulo nedeljo igrala za mladinsko ekipo Calcit Volleyja, ki se je uvrstila na polfinalni turnir državnega prvenstva, so v članski konkurenci doživeli še svoj drugi zaporedni poraz. Že v prvem nizu so na igrišču prevladovali gostujoči odbojkarji, ki so bili boljši v vseh elementih igre. Tudi v drugem in tretjem se položaj na igrišču ni bistveno spremenil, tako da so Kamničani še drugič zaporedoma izgubili. S sedmimi točkami so trenutno na sedmem mestu, brez poraza pa vodi ravenski Fužinar.

  Nasprotnikom bi čestital za zmago. Bili so skozi vso tekmo kakovostnejši od nas, predvsem to velja na relaciji servis – sprejem, kar je danes odločalo. Nam se je nekoliko poznalo, da brez poškodovanega Matije Laknerja igramo sistem 6:2, ki morda za to raven tekmovanja ni najbolj primeren. Ne glede na poraz menim, da imamo kakovost, ki jo bomo v nadaljevanju sezone uveljavili, predvsem pa v ponedeljek začnemo z novim treningom in gremo naprej, je poraz s Framom komentiral Aleš Hribar, trener Calcit Volleyja.

  Za Calcit Volley so igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Luka Lazar, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Aljoša Škorjanc, Jan Jurič, Tine Makovec, Kristjan Krt, Jan Fink.

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Tine Forštnarič


   

  Komentarji