Proti Kopru do druge zmage

    Čeprav začetek za kamniške odbojkarice ni bil rezultatsko obetaven, saj so gostje iz Kopra prva dva niza dobile, so na koncu prišle do zaslužene zmage. Že v prvem in drugem nizu so pokazale veliko mero borbenosti, v izenačeni igri pa jim je v končnici niza zmanjkalo tudi malce sreče. Vendar se po dveh izgubljenih nizih niso predale, nasprotno, zaigrale so še bolje in v tretjem nizu premagale Koprčanke, s še boljšo igro pa so bile uspešne tudi v četrtem nizu. Čeprav je bil tie-break na koncu tesen, zmaga Kamničank niti za trenutek ni bila vprašljiva.


    Z igro deklet sem izredno zadovoljna. Pokazale so, da so kljub svoji mladosti iz pravega testa. Od začetka do konca tekme so igrale odlično. Že v prvem in drugem nizu so pokazale pravo mero borbenosti, žal pa sreča ni bila na njihovi strani. Čeprav so bile že skorajda v izgubljenem položaju, so tudi v tretji niz vstopile borbeno, nasprotnice pa niso zdržale našega tempa, tako da so naredile večje število lastnih napak. Po porazu v tretjem nizu se Koprčankam ni več uspelo pobrati, mi pa smo še naprej igrali odlično in zasluženo prišli do zmage, je bila z igro svojih varovank, ki so večinoma še starejše deklice, zadovoljna trenerka Željana Blagojević.


    Za Calcit Volleyball 3 so igrale: Atena Gojak, Nina Šmidovnik, Lara Bošeska, Nives Juhant, Tia Košir, Nika Koželj, Neža Grošelj, Tina Topič, Živa Javornik, Živa Potočnik, Eva Seretin, Eva Suhadolčan, Alja Somrak. 

     

    Komentarji