Še tretjič poraz z 2:3

    Čeprav so Kamničani prikazali boljšo igro, kot na zadnjih dveh tekmah, ki so ju izgubili z 2:3, so se tudi tokrat morali zadovoljiti le s točko. Tekmo so začeli v postavi Jernej Smrekar, Žan Bezjak, Bor Jese Rotar, Luka Lazar, Tine Makovec, Pino Lenart Lah in Kristjan Krt, ki ga je ob koncu niza zamenjal Rok Kočevar.

    V prvem nizu so bili domači odbojkarji nestabilni na sprejemu, ko so ga le izboljšali pa so v končnici preveč popustili. Zato pa so veliko bolje odigrali drugi niz, v katerem so bolje zaigrali tudi v obrambi in niz zanesljivo dobili. V tretjem so bili ves čas v vodstvu, Šoštanjčani pa so se jim približevali predvsem po zaslugi kamniških lastnih napak in s pomočjo sodnikov, ki sta imela slab kriterij pri podajah (samo Smrekarju sta dosodila najmanj tri napake pri podaji). Kljub temu so imeli v končnici vodstvo s 24:22, ki pa so ga zapravili z napakami na servisu in napadu. V četrtem nizu sta bili ekipi izenačeni, nato pa so se Kamničani odlepili od gostov, ki so s strani sodnika prejeli tudi rdeči karton. Žal pa so v tie-breaku spet naredili preveč lastnih napak ter tako še četrtič zaporedoma izgubili.

    Začelo se je z nestabilnim sprejemom in spet je predolgo trajalo, da smo začeli igrati, kot znamo. Škoda za poraz, saj bi to tekmo lahko dobili, vendar smo igrali premalo zbrano, v igri pa je bilo preveč nihanj, je tekmo komentiral Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

     V 2. DOL sicer brez poraza vodijo Črnuče ACH I, ki imajo že sedem točk prednosti pred drugouvrščenim Pro Volleyjem.

    Komentarji