Kamničanke še brez poraza

  Varovanke Tanje Božinović v skupini H nadaljujejo svoj zmagoviti niz. Na svojem prvem turnirju na OŠ Toma Brejca so pred tremi tedni zabeležile dve zmagi, dvakrat pa so se veselile tudi na OŠ Hrvatini. Manj težav so imele v klubskem obračunu proti drugi ekipi Calcit Volleyja, ko so zmagale z 2:0 (13, 9), pa tudi proti Luki Kopru njihova zmaga niti trenutek ni bila vprašljiva. Končni izid je bil prav tako 2:0 (19, 15).

  Vse to so šele kvalifikacije, prave preizkušnje šele prihajajo, vendar moram biti z igro, ki so jo do zdaj prikazale moje igralke, zadovoljna, je po štirih zmagah v štirih tekmah dejala Tanja Božinović, trenerka starejših deklic Calcit Volleyja.

  Za Calcit Volley so igrale: Alja Somrak, Tina Topič, Sara Muršak, Lara Bošeska, Nives Juhant, Alisa Flerin, Aleksandra Stupar, Živa Javornik in Nika Kordič Zamljen.

  Potem ko so proti starejšim kolegicam iz kluba varovanke Špele Šmidovnik podlegle pritisku, so se na drugi tekmi le sprostile in prikazale veliko boljšo igro. Žal ne dovolj dobro, da bi presenetile ekipo Ankaran Hrvatini, ki je zmagala z 2:0 (19, 20).

  Za Calcit Volley II so igrale: Maksi Pavšek, Anamarie Štern, Maša Jerman, Neža Skvarča, Anja Nograšek, Maja Pivec, Klara Toševski, Inja Uršič, Neža Sitar, Noemi Žvegla in Mojca Prohinar.

  Izidi turnirja na OŠ Hrvatini

   

   


  Komentarji