Presenetili Šempetrane

  Čeprav so Šempetrani, ki so še v igri za drugo mesto v 2. DOL, s tem pa za uvrstitev v dodatne kvalifikacije, v Stranje prišli v oslabljeni zasedbi, to ne zmanjšuje uspeha mlade kamniške ekipe. Z dobro igro na sprejemu so bili nevarnejši v napadu, dobro pa so igrali tudi v drugih elementih odbojkarske igre, predvsem pa so bili v končnicah nizov bolj zbrani od gostov iz Šempetra.

  Nam se vse bolj pozna, da ta ekipa skorajda ne trenira več skupaj. Luka Lazar je že tako ali tako postal član prve članske ekipe, s katero v zadnjem času ves čas trenirata tudi Teo Podobnik in Bor Jese Rotar, tako da imamo največ težav na relaciji podaja – napad. Danes je svoje delo odlično opravila sprejemalska ekipa, zato nam je bilo posledično toliko lažje v napadu. Vesel sem, da so se fantje držali dogovora, pozna pa se, da so nekateri naši igralci že pošteno utrujeni, saj vsak dan na polno trenirajo s prvo člansko ekipo, v nedeljo pa so začeli še s pripravami z mladinsko reprezentanco. Tako sem tudi po tej strani lahko zadovoljen z njihovo igro in novimi tremi točkami, je svoje varovance upravičeno pohvalil Aleš Hribar, trener druge moške ekipe Calcit Volleyja.

  Za Calcit Volley II so igrali: Jernej Smrekar, Rok Forštnarič, Bor Jese Rotar, Teo Podobnik, Miha Grahek, Tine Makovec, Karlo Reisner, Aljaž Hrovat, Kristjan Krt in Jan Jurič.

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji