Premagale tudi vodilno Grosuplje

  Razpoložene kamniške odbojkarice so imele v prvem nizu nekaj težav na sprejemu, toda ko so ga spravile na višjo raven, so niz brez večjih težav tudi dobile. Še boljšo igro so varovanke Francija Obolnarja prikazale v drugem nizu, v katerem jim je uspevalo praktično vse, domačinkam pa so prepustile le enajst točk. V tretjem nizu je vodilna ekipa 2. DOL – zahod izkoristila lastne napake gostij, toda v četrtem so se Kamničanke spet prebudile, zaigrale odlično in presenetile Grosupeljčanke ter tudi ta niz prepričljivo dobile.

  Dekletom lahko samo čestitam za pristop. Tekme sicer nismo odigrali idealno, vendar smo v glavnem prikazali zelo dobro igro. Vseskozi smo se držali dogovora, tudi v nizu, ki smo ga izgubili, v četrtem pa smo se znali vrniti. Danes smo bili preprosto boljša ekipa. Lahko je biti trener, če ekipa igra na tako visoki ravni. Domačinkam nismo dovolili njihove igre, sami pa smo igrali odločno. Čeprav ima Grosuplje dober blok, mu to ni kaj veliko pomagalo, saj smo ves čas dobro sprejemali, organizacija napada je bila na visoki ravni, napadalke pa so to s pridom izkoriščale. Čeprav je za nami že dolga sezona, je motiv še na visoki ravni, kar nas lahko samo veseli. Upam, da bomo tako nadaljevali in uspeli na koncu osvojiti eno izmed prvih petih mest, ki vodijo v 1. B ligo, kar bi bil vsekakor lep uspeh, ki si ga dekleta tudi zaslužijo, je bil z igro svojih varovank zadovoljen Franci Obolnar, trener druge ženske ekipe Calcit Volleyja.

  Za Calcit Volley II so v Grosuplju igrale: Manja Jerala, Zala Špoljarič, Živa Javornik, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Nika Marolt, Lana Žužek, Eva Zatkovič, Sara Sitar in Atena Gojak.

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Klemen Brumec

  Komentarji