Praznih rok iz Žirovnice

    Na svojem zadnjem gostovanju v letu 2014, je druga ženska ekipa Calcita gostovala v Zabreznici in po pričakovanjih ostala praznih rok. Domače odbojkarice, ki jih vodi Iztok Kšela, sicer tudi selektor slovenske moške mladinske reprezentance, so v prvem nizu popolnoma nadigrale gostje iz Kamnika, ki jim ni prav nič uspevalo. Boljši odpor so nudile v nadaljevanju tekme, kar še zlasti velja za drugi niz, v tretjem pa so domačinke s svojimi servisi spet povzročile nemalo težav kamniškim sprejemalkam. Bolj pomembna tekma v boju za obstanek varovanke Tanje Božinović čaka v soboto, ko bodo gostile Ljubljano Volley.

    „Zgornja Gorenjska ima odlično, mlado ekipo, ki je tehnično in taktično usklajena, v njej pa so tudi mladinske in kadetske reprezentantke. Medtem ko so domače odbojkarice igrale odlično, mi nikakor nismo prišli do svoje igre. Že na sprejemu servisa smo imeli preveč težav, nedorečen je bil tudi blok. Ko nam je uspelo organizirati napad, smo ga običajno zaključili, vendar je bilo to premalo, da bi lahko presenetili domačo ekipo,“ je po porazu v Zabreznici povedala Božinovićeva, ki ekipo Zgornje Gorejnjske zelo dobro pozna, saj je večino teh igralk še lani trenirala tudi sama.

    Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak – kapetan, Patricija Porovne Černe – libero, Špela Lazar, Ana Špoljarič, Neža Repnik, Eva Pogačar, Tjaša Gadža, Lara Koritnik, Sara Sitar, Katarina Humar, Tjaša Gregorinčič.

     

    Komentarji