Poraz v Framu

    Varovanci Gregorja Hribarja so v Framu igrali brez Gašperja Hribarja, Uroša in Roka Kočevarja, zato niso imeli primernih menjav na mestu organizatorja igre in sprejemalcev. Toda to ne zmanjšuje uspeha domače ekipe, ki je prevladovala predvsem v bloku. V drugi ligi lahko le malokatera ekipa sestavi tako dober blok, kot ga je proti nam Fram, je domačo ekipo pohvalil Hribar.

    Kamničani so imeli skozi vso tekmo težave na sprejemu, tokrat v najboljši formi ni bil Metod Golob, slabši je bil tudi učinek obeh korektorjev (Marko Merkun, Grega Ratek), ob takšni kombinaciji pa je gostom ostalo le, da so napadali preko cone štiri, kjer pa je bil visok domači blok. Tekma je minila v boju servisa in sprejema, po izgubljenem drugem nizu pa je domači trener Jurij Čopi svojega korektorja postavil na mesto sprejemalca, kar mu je v nadaljevanju prineslo prednost. V četrtem nizu so Framčani vodili že z 20:12, a so se jim gostje na servis Merkuna priblikžali, v končnici pa so domačini na račun bloka prišli do zaslužene zmage.

    Fram ima boljšo ekipo od Žužemberka, mi pa smo v manjši krizi, saj je bila to že druga tekma zapored, ki ni bila na ravni potenciala ekipe, ki jo imamo, je po porazu svojih varovancev dejal Hribar.

    Calcit Volleyball II je v Framu igral v postavi Jernej Smrekar, Marko Merkun, Žan Bezjak, David Renko, Jan Pibernik, Luka Lazar, Metod Golob, Timotej Ratek, Grega Ratek in Tine Makovec.

    Komentarji