Nova zmaga za Calcitovke v 2. DOL

    Mlade Kamničanke še naprej navdušujejo z odlično igro v drugoligaški konkurenci. Tokrat so na gostovanju v Grosuplju prišle do svoje četrte letošnje zmage. V prvih dveh nizih so nasprotnicam prepustile 21 točk, v tretjem so nekoliko padle v igri, v četrtem pa so bile v ključnih trenutkih tekme dovolj zbrane, da so osvojile nove tri točke.

    Do zmage smo prišle z odlično igro, veliko mero požrtvovalnosti in kam me najbolj veseli, z ekipno igro. Od 14 igralk, kolikor jih je bilo na tekmi, le dve nista igrali, vendar nobena menjava ni bila taktična, prav vse igralke so prispevale k zmagi. Tudi tokrat nismo bile v polni zasedbi, saj zaradi poškodovanega prsta ni mogla igrati Klara Kregar, a je bila z ekipo na tekmo. Vztrajnost in psihološka stabilnost so letošnje glavne odlike naše ekipe, v najtežjih trenutkih dekleta ne popuščajo, je Tanja Božinović, trenerka druge ženske ekipa Calcit Volleyballa z razlogom pohvalila svoje varovanke, ki so se še lani borile za obstanek v ligi, letos so leto dni starejše in temu primerno tudi boljše.

    Za Calcit Volleyball II so v Grosuplju igrale: Tina Novak, Sara Bobek, Tjaša Gadža, Ana Špoljarič, Tina Bunderšek, Patricija Porovne Černe, Lara Koritnik, Špela Lazar, Veronika Beznik, Ana Pibernik, Sara Sitar, Nila Marolt, Žužek Lana in Klara Kregar.

     

    Komentarji