Poraz proti vodilni ekipi

    Na prošnjo Tomislava Šmuca, trenerja Črnuč, so Kamničani s povprečno igro morali priznati premoč gostov iz Ljubljane. Trener Gregor Hribar je tekmo začel s postavo Rok Kočevar, Luka Lazar, Tine Makovec, David Renko, Žan Bezjak, Timotej Ratek in prosti igralec Metod Golob, ki je igrala že v soboto v Logatcu. Tokrat niso bili tako razpoloženi, saj so bili Črnučani v prvem nizu ves čas v prednosti, tudi na račun boljšega sprejema, izkušeni Šmuc pa je dobro razigral svoje varovance in soigralce. Oba kamniška blokerja sta imela nemalo težav, da bi prebrala njegove namere.  

    Tudi v drugem nizu je pri zaostanku štirih točk (1:5), Roka Kočevarja zamenjal Jernej Smrekar, ki je dal novega elana ekipi, vendar so v končnici Kamničani naredili preveč lastnih napak, kar je odločilo niz. Po začetnem zaostanku 2:7 so domači odbojkarji dosegli štiri točke zapored, toda nato so gostje spet prišli do občutnejše prednosti in zanesljive zmage.

    Tokrat naša igra ni bila na ravni tiste iz Logatca. V napadu sta sicer bila razigran Timotej Ratek in Žan Bezjak, vendar je bilo to premalo, da bi presenetili vodilno ekipo na prvenstveni lestvici. Nekaj več možnosti bi morda imeli, če bi bolje servirali, vendar smo bili danes nerazpoloženi v tem elementu igre, je o vzrokih za poraz proti Črnučam, ki so tako zadržale vodstvo na prvenstveni lestvici, dejal Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

    Komentarji