Poraz proti vodilni ekipi 2. DOL

  Za kamniško ekipo so na najtežjem gostovanju letošnjega državnega prvenstva igrali Jernej Smrekar, Marko Berkun, Žan Bezjak, David Renko, Luka Lazar, Tine Makovec, Metod Golob, Timotej in Grega Ratek. Začetek uvodnega niza za varovance Gregorja Hribarja ni bil najbolj obetaven, saj so že ob prvem tehničnem odmoru zaostajali za šest točk. V nadaljevanju niza so le popravili svoj sprejem, boljši so bili tudi v napadu, vendar se na manj kot tri točke niso približali domači ekipi, zadnjič pri izidu 18:21.

  Po porazu v prvem nizu so Kamničani v drugem strnili svoje vrste, popravili so se v vseh elementih igre, si do prvega tehničnega odmora priigrali štiri točke prednosti, pred drugim so domačinom pobegnili že za šest točk (13:7). Po drugem tehničnem odmoru so se jim Hočani z delnim izidom 3:1 približali na dve točki zaostanka (15:17), toda z dvema zaporednima osvojenima točkama so varovanci Gregorja Hribarja postavili stvari na svoje mesto in prišli do izenačenja v nizih.

  Tudi tretji niz se je za gostujočo ekipo začel obetavno, saj so bili do desete točke ves čas v stiku z domačini, ki so nato do odločilne prednosti prišli do drugega tehničnega odmora. Na njem so imeli štiri točke prednosti, do konca niza so svojo prednost le še povečali. Četrti niz je bil odločen po seriji odličnih servisov domače ekipe, ki je dosegla kar devet točk zapored za vodstvo 13:4. Niz, s tem pa tudi tekma, je bil tako odločen, Kamničani so se morali sprijazniti s porazom, Hočani pa so na prvem mestu ohranili prednost štirih točk pred Črnučami.

   

  Izidi 18. kroga 2. DOL za moške

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_2M/2015_2M_rezultati

   

   

  Komentarji