Poraz v okrnjeni zasedbi

  Kamničanke so v dvoboj proti Kranjčankam, ki so na prvenstveni lestvici mesto pred njimi, krenile brez poškodovane Klare Kregar, ki je tekmo spremljala s tribune, v ekipo pa se je vrnila sprejemalka Sara Bobek, ki je, ker ima še težave s kolenom in čuti bolečine, igrala na mestu korektorice. V prvem nizu je bia igra v domači ekipi na visoki ravni, temu primeren je bil tudi izid, v nadaljevanju so naredile veliko napak, pa tudi zbranost ni bila na potrebni ravni. V četrtem nizu so imele kamniške odbojkarice priložnost, da pridejo do tie-breka, toda močne, nepopustljive nasprotnice, ki so se borile za vsako točko, jim tega niso dovolile. S to zmago imajo Kranjčanke priložnost, da v zadnjem krogu na drugem mestu prehitijo Volleyball Ljubljano, medtem ko Kamničanke z gostovanja v Izoli potrebujejo le točko, da zadržijo četrto mesto.

  Proti Kranjčankam smo naredili preveč napak, žal tudi zbranost ni bila na potrebni ravni, zatajili smo tudi pri podaji in organizaciji napada. Pred nami je teden dni treninga, da popravimo napake in da zadnjo tekmo v sezoni odigramo čim boljše ter da z zmago končamo tekmovalni del sezone, je po porazu dejala Tanja Božinović, trenerka Calcita Volleyballa.

  Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Tjaša Gadža, Bunderšek Tina, Sara Bobek, Ana Špoljarič –libero, Špela Lazar, Sara Sitar, Zala Špoljarič, Veronika Beznik, Patricija Porovne Černe, Lara Koritnik in Lana Mujanović.

  Izidi 17. kroga 2. DOL za ženske – zahod

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_2ZZ/2015_2ZZ_rezultati   

  Komentarji