Poraz proti Ljubljani Volleyju

  Kamniške odbojkarice so svojo prvo tekmo v letu 2016 v drugoligaški sezoni začele odlično. Prvi niz so odigrale na visoki ravni, ekipa je delovala enotno, bila boljša v vseh elementih igre, držale pa so se tudi dogovora pred tekmo. Toda v nadaljevanju tekme, kot da je na igrišče stopila druga ekipa. Po močnem pritisku nasprotnic na začetku drugega niza se je v kamniški igri vse postavilo na glavo.

  Ni bilo discipline igre, veliko je bilo nepotrebne nervoze, nesoglasij med igralkami in napake so se kar vrstile. Sprejem in podaja nam nista delovala, pomagale niso niti menjave, je igro svoje ekipe v drugem in tretjem nizu opisala trenerka Tanja Božinović.

  Šele v četrtem nizu so se Kamničanke vrnile v svoj ritem, vendar jim je primanjkovalo samozavesti. Pri izidu 20:21 so naredile dve neizsiljene napake in domačinkam dovolile, da so prišle do prednosti, ki so jo zadržale do konca niza s tem pa tudi tekme

  Žal nam je lahko, da nam ni uspelo visoke ravni svoje igre iz prvega niza zadržati skozi celotno tekmo. Verjamem, da bodo dekleta že na prihodnji tekmi naredile to, kar jim tokrat ni uspelo, je po porazu dejala Božinovićeva.

  Kamničanke so po desetih odigranih krogih trenutno na šestem mestu s 15 točkami, vodita pa ekipi Ankarana in Triglava.

  Za Calcit Volleyball II so v Ljubljani igrale: Tina Novak, Sara Bobek, Ana Špoljarič – libero1, Klara Kregar, Tjaša Gadža, Sara Sitar, Tina Bunderšek, Špela Lazar, Patricija Porovne Černe, Ana Pibernik, Lana Mujanovič, Veronika Beznik, Lara Korotnik – libero2, Nika Marolt.

  Izidi 10. kroga v 2. DOL – zahod:

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_2ZZ/2015_2ZZ_rezultati

  Komentarji