Poraz po zmagi

  Kamniške kadetinje so v prvo tekmo vstopile nekoliko sramežljivo in neodločno, temu primeren je bil tudi izid, v nadaljevanju so zaigrale bolj odločno, borbeno in energično. Z veliko lepimi potezami na mreži in dobri, vztrajni igri v obrambi, so v končnici drugega niza premagale Grosupeljčanke, boljše od njih pa so bile tudi v tie-breaku

  Na drugi tekmi so igrale proti favoritinjam zahodne skupine A, odbojkaricam DOORS-a z Jesenic. Zanje igra tudi Eva Pogačar, še lani igralka Calcita, ki za Zgornjo Gorenjsko igra tudi v prvi ligi. Ves čas so bile boljše Jeseničanke, ki so prišle do zaslužene zmage.

  Morda bi lahko osvojili kakšno točko več, predvsem v prvem nizu, vendar to realnega odnosa ne bi prav veliko spremenilo, je po koncu tekme dejala Tanja Božinović, ki vodi kamniške kadetinje.

  Na turnirju na OŠ Toma Brejca so za Calcit Volleyball igrale: Patricija Porovne Černe, Ana Pibernik, Lana Mujanovič, Veronika Beznik, Nika Koželj, Sara Sitar, Atena Gojak- L,  Žužek Lana, Klara Jeretina, Klara Ogrinec  in Meta Ahačič. Manjkala je kapetanka Zala Špoljarič zaradi bolezni.

   

  Izidi prvega turnirja v kadetski A ligi

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_KAD/2015_kje/2015_kje_A/2015_kje_AZA

   

  Komentarji