Poraz proti Črnučam ACH II

    Kamniški odbojkarji so dvoboj s Črnučani, ki se borijo za obstanek v ligi, začeli obetavno, saj so v prvem nizu bili boljši nasprotnik, vendar nadaljevanje ni bilo več tako uspešno. V njihovi igri je bilo vse preveč lastnih napak, sprejem ni bil več na ravni s prejšnjih tekem, kar so domačini, v primerjavi s prvim delom sezone, močnejši za Kumra, ki je prišel iz prve črnuške ekipe, znali izkoristiti. Odločilni je bil tretji niz, v katerem so varovanci Gregorja Hribarja imeli tudi zaključno žogo za vodstvo z 2:1 v nizih, ki je niso izkoristili, v četrtem pa so bili spet boljši Črnučani.

    Igra nam je začela padati že ob koncu prvega niza. Slabši dan je tokrat imel naš podajalec Jernej Smrekar, ki je bil na zadnjih tekmah eden naših najboljših igralec, a je imel nekaj zdravstvenih težav. Le do drugega tehničnega odmora v prvem nizu smo igrali tako kot na zadnjih tekmah, pritiskali s servisom, dobro sprejemali in veliko igrali preko prvega tempa, nato pa se nam je zaustavilo. Na drugi strani so domačini igrali veliko bolje, kot v prvem delu sezone in s takšno igro ne bi smeli imeti težav glede obstanka v ligi. Je pa res, da smo jih tudi mi vračali v igro, saj nismo prikazali takšnega pritiska kot v prvem nizu. Ključno je bilo to, da nismo sprejemali in servirali tako, kot na začetku tekme, je tekmo komentiral Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

    Za Calcit Volleyball II so tekmo začeli: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Luka Lazar, Tine Makovec, Peter Lombergar in prosti igralec Kristjan  Krt, igrala pa sta še Rok Forštnarič in Pino Lenart Lah.

     

    Komentarji