Kadeti vodijo v B ligi

  Medtem ko je druga kamniška kadetska ekipa končala s tekmovanjem, za slovo je prišla do svoje druge zmage v skupini, prvo ekipo 10. aprila čaka še zadnji turnir, ki bo v Logatcu. Da bi potrdili prvo mesto v skupini, bodo morali še enkrat premagati Prvačane, čaka pa jih je tekma z domačini turnirja.

  V Prvačini so varovanci Aleša Hribarja zabeležili dve zmagi. Proti Portorožu gladko, proti doma Go Volleyju šele po hudem boju. Prvi niz se je končal z izidom 33:31 za kamniško, ki je potem v drugem nizu le potrdila, da ima trenutno boljšo ekipo od Prvačanov.

  Zmaga proti Portorožu je bila pričakovana, proti domačinom pa smo že v uvodnem nizu ves čas vodili, v končnici pa smo imeli dve, tri nespametne rešitve, nekaj slabše reakcije v polju, tudi podaje niso bile najboljše. Na srečo smo z dobrimi servisi niz pripeljali v svojo korist. V drugem nizu je na mesto organizatorja igre vstopil Tom Sojer, ki je svoje delo opravil odlično in si zasluži vse pohvale, tako da smo ta niz zanesljivo dobili. Predvsem bi dejal, da se je tokrat pokazala zrela igra naše sprejemalske vrste, kar je bila na začetku sezone naša največja težava, toda fantje zdaj lepo napredujejo in mislim, da smo na pravi poti. Rezultatsko, sezona ne bo najbolj uspešna, vendar mislim, da so igralci vseeno veliko pridobili, je po turnirju v Prvačini dejal Aleš Hribar.

  Izidi turnirja v Prvačini

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_KAD/2015_kti/2015_kti_BD

  Foto: Tine Forštnarič

   

  Komentarji