Polovični uspeh za mini odbojkarice

    V Stranjah je prva ekipa najmlajših kamniških odbojkaric turnir začela z zmago proti sosedam iz Domžal s 3:0 (7, 5, 13), na svoji drugi tekmi pa je z 2:1 (15, 8, -23) ugnala še Olimp Ljubljano. Ljubljančanke so bile pred tem s 3:0 (19, 6, 22) boljše od Domžalčank.

    “Dekleta si zaslužijo vse pohvale za obe tekmi. Veseli me, da so med igro naredile zelo malo lastnihnapak, prav vse pa si zaslužijo pohvale za borbenost in željo po zmagi. V veliko zadovoljstvo pa mi je bilo da so straši ljubljanske ekipe pohvalili naše igralke za zelo lepo tehniko,” je bila po turnirju zadovoljna Barbara Nova, trenerka prve ekipe Calcit Volleyja v mini odbojki, ki je v Ljubljani igrala v postavi: Zoja Potočnik, Hana Gašperlin, Zoja Somrak, Hana Pinosa, Sara Dolenc, Evelin Flis, Hana Pavlin in Allegra Vučurević.

    Navkljub trem porazom pa si pohvale zasluži tudi druga kamniška ekipa v mini odbojki. Za večino igralk so bile to sploh prve tekme, zato izid ni bil v ospredju. Varovanke Lare Koritnik so se borile po svojih najboljših močeh, vendar jih je Vital Ljubljana II premagal s 3:0 (7, 5, 13), VOLLEYBALLjubljana z 2:1 (7, -23, 2) in ATK Grosuplje s 3:0 (10, 7, 21).

    Morda bi bil končni izkupiček tudi boljši, vendar sem se odločila, da priložnost dobijo vse igralke, ki so bile na turnirju, vse pa so na igrišču približno preživele enakovredno minut. Za večino deklic so bile to prve tekme. Zelo sem vesela, da so pokazale veliko željo po igri in da so v njej uživale ter premagale tremo. Najbolj pomembno je, da so bile po turnirju vesele in dobre volje, je po koncu turnirja dejala Lara Koritnik, trenerka druge kamniške ekipe v mini odbojki.

    Komentarji