Polovični uspeh na drugem turnirju

    Kamničanke so odlično začele turnir, saj so v uvodnem nizu prepričljivo ugnale Domžalčanke. V drugem nizu njihova igra ni bila več tako dobra, v ekipi so se pojavili dvomi in negotovost, tudi velika nihanja, tako da so Domžalčanke vodile že s 24:21. Vendar se domače odbojkarice niso sprijaznile s porazom, z veliko mero samozavesti so osvojile pet točk zapored in prišle do zmage s 26:24.

    Tudi proti Jeseničankam so kamniške starejše deklice odlično začele tekmo. V ekipi je bilo čutiti veliko željo po zmagi in v prvem nizu so prišle do izraza individualne kvalitete Kamničank in njihovo znanjo, ki so si ga pridobile na treningih. Prikazale so zelo kakovostno igro, ki je bila naravni kadetskega tekmovanja. Toda v drugem nizu je svojo kakovost pokazale tudi Jeseničanke, tako da je o končnih zmagovalkah odločal tie-break. V njem so gostje povedle s 6:0, vodile so tudi z 10:5 in 13:8 in čeprav so se jim Kamničanke približale le na točko zaostanka, jim še enega preobrata ni uspelo narediti.

    Za starejše deklice Calcit Volleyballa so igrale: Zala Špoljarič, Lana Žužek, Meta Ahačič, Klara Ogrinec, Tija Žirovnik – libero, Neža Grošelj, Nika Koželj, Klara Jeretina, Špela Janežič, Eva Seretin, Tia Košir in Eva Suhadolčan. Manjkali sta Nina Šmidovnik – operacija zoba in Valerija Šuštar – poškodba.

    Komentarji