Do zmage tudi v Novem mestu

    Nekdanje državne prvakinje, odbojkarice Novega mesta, so bile v prvih dveh nizih popolnoma nemočne proti razigranim Kamničankam in šele v tretjem so jim nudile nekaj večji odpor, vendar njihove zmage niso ogrozile. Varovanke Tanje Božinović so na najboljši možni način pokazale, kako je treba igrati proti slabše uvrščenim ekipam, če ne želiš, da te doleti neprijetno presenečenje. Zanimivo je, da so priložnost za igro dobile prav vse kamniške igralke, kar v vsega treh odigranih nizih ni ravno pogost primer.

    Vso tekmo smo imeli zelo dober servis, odlično podajo, predvsem pa sem zadovoljna z ekipnim duhom in medsebojnim sodelovanjem na in izven igrišča. Veseli me, da so bile motivirane tudi igralke, ki običajno manj igrajo. Počasi nam uspeva, da se ne obremenjujemo z nasprotnicami, ampak se skušamo osredotočiti le nase in svojo igro. To je prava pot v razvoju mlade ekipe, kakršna je naša,“ je po sedmi zmagi svojih varovank dejala Tanja Božinović, trenerka Calcita Volleyballa.

    V Novem mestu so za Calcit Volleyball II igrale: Tina Novak, Tjaša Gadža, Ana Špoljarič – libero1, Špela Lazar, Sara Bobek, Sara Sitar, Tina Bunderšek, Lana Mujanovič, Patricija Černe, Lara Koritnik – libero2, Veronika Beznik, Klara Kregar, Nika Marolt in Lana Žužek. Pomočnica trenerke Božinovićeve je bila Barbara Novak.

    Komentarji