Po zmagi nad Škofjo Loko na prvem mestu

    Prvi niz se ni začel ravno po željah mladih kamniških odbojkaric, vendar so po zaostanku izid spreobrnile in na koncu prišle do zanesljive zmage. Tudi v drugem nizu so bile varovanke Francija Obolnarja ves čas v zaostanku, v končnici niza pa so ulovile Škofjeločanke in v dramatični končnici izkoristile tretjo zaključno žogo. Najslabše so igrale v tretjem nizu, v katerem so naredile preveč lastnih napak na servisu, popustile pa so tudi na sprejemu. Zato pa so v četrtem nizu po izenačenem začetku, saj sta bili ekipi na deseti točki še skupaj, močno potegnile ter gostjam prepustile le še štiri točke.

    Škofja Loka ima solidno ekipo, vendar smo v končnicah nizov, z izjemo tretjega, ohranili zbranost in izid obrnili sebi v korist. Na trenutke smo slabše sprejemali, lahko bi obranili še kakšno žogo v polju, toda v celoti smo igrali zelo solidno. Veseli me, da smo se bili sposobni prilagoditi igri nasprotnika, in da so dekleta izpolnjevale dogovorjeno, je svoje varovanke upravičeno pohvalil Franci Obolnar, trener kamniških odbojkaric.

    Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Atena Gojak, Ana Stavbar, Nika Marolt, Lana Žužek in Sara Sitar.

     Napisal: Miha Štamcar

    Komentarji