S točko proti Črnučanom

  Mladi kamniški odbojkarji so v Ljubljano prišli brez Kristjana Krta, Matije Laknerja in Žana Bezjaka in v prvem nizu v napeti končnici morali priznati premoč domače ekipe. V naslednjih dveh nizih so bili varovanci Aleša Hribarja boljši nasprotnik, predvsem to velja za drugi niz, žal pa nadaljevanje zanje ni bilo več tako uspešno. Popustili so v vseh elementih igre, kar je domača ekipa izkoristila in prišla do svoje druge zmage v letošnjem državnem prvenstvu, medtem ko so Kamničani prvič izgubili.

  Z igro, ki smo jo prikazali, sem bil na trenutke zadovoljen, žal pa smo na trenutke igrali pod ravnijo, ki jo znamo in kot jo od igralcev pričakujem. Vendar me to ne preseneča in verjetno se nam bodo podobne situacije med sezono še dogajale, saj imamo relativno mlado ekipo v tej konkurenci, je pa to opozorilo zame kot trenerju, da vidim, na čem bo treba v prihodnje še delati, je po porazu v Ljubljani dejal Aleš Hribar, trener Calcit Volleyja II.

  Za Calcit Volley II so igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Luka Lazar, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Aljoša Škorjanc, Jan Jurič, Tine Makovec, Kristjan Krt, Jan Fink.

  Napisal: Miha Štamcar

   

  Komentarji