Po porazu, zmaga

  Po dveh zmagah na uvodnem turnirju v Mokronogu, na drugem so bili prosti, so kamniški kadeti na prvi tekmi v Stranjah morali priznati premoč ekipe iz Kranja. Gostje so bili boljši nasprotnik in so zasluženo prišli do zmage.

  Igrali smo neprepričljivo, s preveč napakami, predvsem pa neodločno na servisu in v napadu. Na drugi strani so Kranjčani igrali zelo lepo, pametno, agresivno v napadu in s taktičnimi servisi. Njihova zmaga je bila popolnoma zaslužena, je po tekmi dejal Aleš Hribar, trener kadetov Calcit Volleyballa, ki so na drugi tekmi brez težav opravili z Mokronogom. Tokrat še bolj prepričljivo kot na njihovi prvi medsebojni tekmi v Mokronogu.

  Mokronog je najslabša ekipa v naši skupini, zato je bila zmaga pričakovana. Po porazu s Triglavom smo si nekoliko otežili položaj na lestvici, saj bomo morali na zadnjem turnirju v Kranju premagati Krko. Imamo še nekaj časa, da odpravimo napake, ki se nam v zadnjem mesecu ves čas ponavljajo. S prikazano igro nisem zadovoljen, vendar bo treba dvigniti glave in iti naprej, je še dodal Hribar.

  Za kadete Calcit Volleyballa so na turnirju v Stranjah igrali: Rok Forštnarič, Tom Sojer, Teo Podobnik, Aljaž Hrvat, Jakob Kutnar, Peter Kadunc, Žan Dolžan, Bor Rotar, Matija Lakner, Kristjan Krt, Jan Vrhovnik in Jan Fink.

  Foto: Tine Forštnarič

   

  Komentarji