Oslabljeni do dveh točk

    Varovanci Aleša Hribarja so imeli kar precej težav, da so sestavili ekipo, saj sta manjkala Noel Šimenc in Gaj Prah. Šimenca je dobro nadomestil Tom Sojer, medtem ko je Jan Jurič, ki je sicer bloker, zaigral na njegovem igralnem mestu in svojo nalogo dobro opravil. Z malce več zbranosti bi mladi Kamničani lahko že v četrtem nizu končali s tekmo in osvojili vse tri točke, toda v petem nizu so le do zaslužene zmage.

    Do zmage proti Kostanjevici na Krki so prišli Jure Krašovic, Peter Kadunc, Tom Sojer, Aljaž Hrovat, Nik Štebe, Jan Jurič, Matija Lakner in Jan Fink. V prihodnjem krogu bodo Kamničani gostovali pri drugi ekipi Brezovice.

    Tretja ženska ekipa je bila proti bolj izkušenim Kranjčankam brez pravih možnosti na uspeh. Višina in izkušnje so bile na strani domače ekipe, za mlade Kamničanke pa je bila to dobra šola za prihodnje obračune v članski konkurenci. Varovanke Željane Blagojević bodo do svoje druge zmage v 3. DOL skušale priti v soboto, ko bodo v dvorani OŠ Toma Brejca gostile POK Krško.

    Komentarji