Novi zmagi za starejše deklice

  Mlade Kamničanke so proti Domžalčankam prvi niz odigrale zelo zanesljivo, tehnični in taktično pa odlično. V drugem nizu so imele nekaj več težav na sprejemu, zato so se posledično pojavile še težave pri organizaciji napada. Na srečo ima trenerka Tanja Božinović na voljo tudi dobre igralke s klopi, ki so, ko so prišle na igrišče, dobro opravile svoje delo.

  Manj težav na poti do zmage so imele proti domači ekipi, ki sodi v OK Bled. Ker nasprotnice še ne sodijo med boljše ekipe, so priložnost dobile tudi igralke, ki običajno igrajo manj. Tudi one so popolnoma opravičile zaupanje svoje trenerke.

  Čeprav je bila domača ekipa kakovostno slabša od nas, je bila to lepa priložnost, da se igralke naučijo nekaj več glede taktike. Na obeh tekmah smo imeli v ekipi odlično vzdušje, ekipa se s tekme na tekmo razvija, dekleta lepo napredujejo in so na pravi poti, da igrajo kakovostno odbojko, je svoje varovanke pohvalila Božinovićeva.

  Za Calcit Volleyballa so na turnirju v Radovljici igrale: Zala Špoljarič, Meta Ahačič, Neža Grošelj, Lana Žužek, Eva Seretin, Nika Koželj, Klara Ogrinec, Tija Žirovnik – libero1, Tjaša Muha, Tia Košir, Špela Janežič, Valerija Šuštar – libero2, Eva Suhadolčan, Manca Hrovat in Nina Šmidovnik.

  Svoj prihodnji turnir bodo kamniške starejše deklice imele 15. novembra, ko bodo igrale v dvorani OŠ Toneta

   

  Izidi drugega kvalifikacijskega turnirja:

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_DCI/2015_dce/2015_dce_k/2015_dce_kvG

   

   


  Komentarji