Na pragu polfinalnega turnirja

    Razpoložene Kamničanke so že v uvodnem nizu domačega turnirja popolnoma nadigrale vitalovke, ki so šele v drugem nizu nudile dostojnejši odpor. Tudi na drugi tekmi vprašanje zmagovalk ni bilo vprašljivo, saj so varovanke Tanje Božinović od prve točke naprej igrale zavzeto, borbeno, kar jim je prineslo še šesto zmago v zahodni A skupini A lige državnega prvenstva. Prvo mesto so si brez poraza že zagotovile odbojkarice Vitala Ljubljane I, Kamničanke pa bodo morale za uvrstitev na polfinalni turnir v Novem mestu premagati Neptun Kanal, ki ima na tretjem mestu dve točki manj.

    Igralke so obe tekmi odigrale borbeno, kakovostno, v njihovi igri in z elanom. Upam, da bodo podobno igro pokazale tudi na zadnjem turnirju v Novem mestu. Želim si, da ne bi bilo poškodb in da se v Novem mestu uvrstimo na polfinalni turnir, je po dveh zmagah svojih varovank dejala Tanja Božinović, trenerka starejših deklic Calcit Volleyballa.

    Za starejše deklice Calcit Volleyballa I so igrale Zala Špoljarič, Koželj Nika, Nina Šmidovnik, Tia Košir, Eva Seretin, Živa Javornik, Neža Grošelj, Nives Juhant, Eva Suhadolčan, Meta Agačič, Živa Potočnik, Tina Topič, Lara Bošeska in Alja Somrak.

    Komentarji