Na Olimpijskem festivalu tudi prvakinje

  Današnji dan bo dogajanje na Kongresnem trgu v organizaciji OKS-ZŠZ v prvi vrsti namenjen vrtcem in osnovnim šolam, ki jim bomo skušali pričarati kar se da nepozaben športni dan. Seveda so dobrodošli tudi drugi obiskovalci, ki bodo še bolj na svoj račun prišli v soboto, ko bo program potekal v znamenju družin.

  Prireditelj OKS-ZŠZ obljublja, da bo program še bolj zabaven kot lani, saj se bo predstavilo več kot 30 različnih športov, pripravili pa so tudi nekaj dodatnih preizkusov spretnosti. Skupaj bo kar 34 različnih športnih izzivov. V njih se boste lahko pomerili z najboljšimi slovenskimi športniki. Vse mlade športne junake, ki se nam boste pridružili, smo pripravili tudi kolajno.

  V soboto bodo posebne gostje prireditve odbojkarice Calcita Ljubljana, ki se bodo prvič uradno predstavile pod vodstvom novega trenerja Alessandra Beltramija. Slovenske državne odbojkarske prvakinje bodo gostje festivala od 11. do 13. ure.

  Program festivala na spletni povezavi http://www.olympic.si/sport-za-vse/olimpijski-festival ali pa na facebook profilu https://www.facebook.com/events/524721734400159 

  Vabljeni na Kongresni trg!

  Komentarji