Miha in Nik četrta na DP

    V tekmi za tretje mesto sta Miha in Nik na ljubljanskem Kongresnem trgu prvi niz odigrala odlično in tudi z nekaj lepimi potezami navdušila gledalce, ki so večinoma sicer navijali za domača igralca Nika Jeriča in Žana Zajca. Kljub temu sta bila Ljubljančana boljša in sta prvi niz dobila z 21:15. V drugem sta Kamničana popolnoma popustila, v njuni igri ni bilo več zbranosti, kar sta Jerič in Zajc izkoristila in v tem nizu zmagala z 21:8 ter osvojila končno tretje mesto, medtem ko sta se Okorn in Drnovšek morala zadovoljiti s še vedno odličnim četrtim mestom.

    Tako Miha, kot Nik sta bila pred bojem za tretje mesto na morju, kjer sta sicer igrala odbojko, a se je v njuni igri poznala premala uigranost med njima. Čeprav je četrto mesto nehvaležno, jima vseeno velja čestitati za ta uspeh, ker je še toliko večji, ker je Miha od igralcev do 13 let mlajši dve. Zato sem prepričan, da se jima v prihodnjih letih z igrišč odbojke na mivki obeta tudi kakšna kolajna, je o njunih nastopih na letošnjem državnem prvenstvu dejal Jure Sitar, trener kamniških odbojkarjev.

    V tekmi za prvo mesto sta po hudem boju zmagala Rok Bračko in Dino Vinkovič, ki sta z 21:16, 15:21 in 15:13 premagala Tana Planinška in Nika Matka.

     

    Komentarji