Lahko delo v Žirovnici

  Kamniške odbojkarice v drugoligaški konkurenci nadaljujejo svoj zmagoviti niz v letu 2018. V Žirovnici so po pričakovanjih zabeležile še peto letošnjo zmago, sicer že deveto zaporedno v sezoni 2017/18. Proti domačinkam, ki so do zdaj zmagale le enkrat, niso ničesar prepustile naključju, saj so od prve točke naprej igrale svojo igro in zanesljivo vknjižile nove tri točke. Žirovničanke so korak z njimi držale le do prvega tehničnega odmora v prvem nizu, nato pa je bilo vse v znamenju kamniške ekipe.

  Razlika v kakovosti med ekipama je bila dovolj velika, da smo tekmo lahko odigrali brez prevelikih pretresov. Žirovničanke so sicer poizkušale s tveganimi servisi, vendar se naše sprejemalke niso pustile zmesti, na mreži pa smo bili ves čas boljša ekipa. Pristop deklet je bil dober, kar me lahko samo veseli, je po trinajsti zmagi svoje ekipe v letošnji sezoni dejal Franci Obolnar, trener druge ženske kamniške ekipe.

  Za ekipo Calcit Volley II so igrale: Manja Jerala, Zala Špoljarič, Lana Žužek, Atena Gojak, Sara Sitar, Nina Salkič, Nives Juhant, Eva Zatkovič, Meta Ahačič, Lara Bošeska, Ana Špoljarič, Tjaša Gadža, Nika Marolt in Neža Grošelj.

   

   

  Komentarji