Kučej: Nisem več uživala v odbojki

  Že nekaj časa nisem več uživala v igranju odbojke, treningi so mi postajali mučni, zato se mi je zdelo pametno, da za nekaj časa prekinem z njenim igranjem, da vidim, ali je to pametno zame ali ne. Za zdaj je sicer ne pogrešam, že zato, ker imam obveznosti na fakulteti in so zdaj izpiti, bomo pa videli, kako bo čez mesec ali dva. Žal mi je, da tako čutim, sploh zato, ker smo dobili novega trenerja Alessandra Beltramija, ki bi me lahko naučil še kaj novega, je svojo odločitev pojasnila 185 cm visoka blokerka Calcit Volleyballa.

  Študentka tretjega letnika psihologije je v dresu aktualnih državnih prvakinj osvojila dva naslova državnih prvakinj. Po koncu minule sezone je zaradi težav s poškodbo odpovedala reprezentančne priprave, zdaj je, nekdanja igralka Vitala in Nove KBM Branika, začasno prekinila s svojo kariero.

  Tako pač je, nisem več mogla trenirati dvakrat dnevno, preprosto sem bila preveč zasičena z odbojko. Kot rečeno, bomo videli, kaj bo prinesel čas, vsekakor pa sem bila z letom in pol, ki sem ga preživela v Calcitu, navdušena. Zame je bil to najboljši klub, v katerem sem do zdaj igrala. Vse je bilo odlično organizirano, tako da bom še naprej navijačica tega kluba, je še dodala Kučejeva, ki bo svoje nekdanje soigralke zdaj bodrila s tribun.

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Klemen Brumec

   

  Komentarji