Koleva ostaja v Calcitovem dresu

    Nekdanja bolgarska reprezentantka, 29-letna Koleva, ki je v vrste Calcit Volleyballa prišla konec lanskega leta, svojo kakovost pa je potrdila v drugem delu sezone, predvsem pa v končnici državnega prvenstva, bo še najmanj leto dni nosila dres slovenskih državnih prvakinj, je sporočil predsednik kluba Gregor Hribar.

    Novi trener Alessandro Beltrami ima tako na voljo že večino igralk, s katerimi bo v novi sezoni skušal Calcit Volleyballa pripeljati še tretji zaporedni naslov slovenskih državnih prvakinj in ubraniti prvo mesto v srednjeevropski ligi, v klubske vitrine pa vrniti pokalno lovoriko. Žal žreb kalcitovkam v ligi prvakinj ni bil naklonjen, saj se bodo v drugem krogu kvalifikacij pomerile z nekdanjo Beltramijevo ekipo, ki se je združila s Piacenzo in se po novem imenuje Liu-Jo Nordmeccanica Modena.

    Ob Kolevi, Kostićevi in van de Vyverjevi bodo tudi v novi sezoni za Calcit Volleyballa igrale Elena Kučej, Urška Igličar, Tina Grudina, Kaja Turk in Meta Jerala, novinki pa sta za zdaj nadarjeni Pia Blažič in Maja Pahor. Za zdaj sta odšli le Maja Forštnarič, ki bo okrepila vrste Spodnje Savinjske – Alianse in Ana Katarina Hribar, ki je končala z aktivnim igranjem, medtem ko Petra Vrhovnik okreva po poškodbi in je vprašanja, kdaj se bo lahko pridružila ekipi. Status Monike Potokar in Mojce Božič v tem trenutku še ni znan.

    Komentarji