Kamničanke v četrtem krogu

    Pred štirimi dnevi, v tretjem krogu 2. DOL – zahod, so varovanke Tanje Božinović Izolčanke premagale brez izgubljenega niza, tokrat pa je bila njihova pot do zmage veliko težja. V prvih dveh nizih so domače odbojkarice sicer prevladovale na igrišču, v tretjem nizu pa so popustile na sprejemu, gostje so dosegle nekaj winnerjev, kar jim je dalo krila in prineslo zmanjšanje izida v nizih. Četrti niz je bil nadvse dramatičen, še zlasti za domačo ekipo, ki je pri izidu 23:23 ostala brez Patricije Porovne Černe, ki je do takrat uspešno zamenjala Klaro Kregar na mestu korektorke, toda tudi to ni zaustavilo Kamničank do zmage in uvrstitve v četrti krog pokalnega tekmovanja.

    Ko smo popustile na sprejemu, smo se znašel v težavah, toda ekipa je dokazala, da lahko tudi pod pritiskom da svoj maksimum, je bila ob zmagi svojih varovank zadovoljna Tanja Božinović.

    Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Sara Bobek, Špela Lazar, Sara Sitar, Patricija Porovne Černe, Ana Špoljarič, Zala Šporljarič, Nika Marovt, Klara Kregar in Željana Blagojević.

    V četrtem krogu bodo Kamničanke gostovale pri Šentvidu Žlindri.

    Komentarji