Brez kapetana v četrtfinale pokala

    Kamničani so nekaj težav proti domačim odbojkarjem imeli le v drugem nizu, ko so do zmage prišli šele v končnici. V prvem in tretjem so bili ves čas boljši nasprotnik, čeprav so igrali brez kapetana Andreja Štembergar Zupana, ki si je v torek na treningu zvil gleženj. Namesto njega je igral Timotej Ratek, ob njem pa je trener Gašper Ribič prva dva niza igral še z Janom Brulcem, Domnom Kotnikom, Primožem Vidmarjem, Sašem Štalekarjem, Maticem Videčnikom in prostim igralcem Klemnom Hribarjem. V tretjem nizu so zaigrali še Jani Konjedic, Jure Okroglič, Jure Lakner, Žan Novljan in Metod Golob.

    Branilci pokalnega naslova bodo v četrtfinalu igrali z Ravenčani, ki so pred slabimi 14 dnevi na domačem igrišču s 3:1 (-26, 22, 25, 25) premagali SIP Šempeter. Ekipi sta se dogovorili, da bosta odigrali le eno tekmo, tako da so šli naprej odbojkarji Fužinar sijMetala.

    V soboto čaka Kamničane prvi letošnji derbi z ACH Volleyjem. Tekma petega kroga 1. DOL za moške bo na sporedu ob 18. uri, v dvorani Tivoli.

    Komentarji