Kadetinje v A ligo

    Uvodna tekma na turnirju v Grosuplju za kamniške kadetinje ni bila prav zahtevna, saj so bile precej boljše nasprotnice od Šentvidčank, priložnost za igro pa so dobile vse igralke. Popolnoma drugačna je bila tekma z domačinkami turnirja. Po prepričljivi zmagi v prvem nizu so morale Kamničanke priznati premoč Grosupeljčank v drugem, ki so zaostajale že za štiri točke (16:20). Domačinke so do konca niza izgubile le še dve točki. V tie-breaku so za preobrat poskrbele varovanke Tanje Božinović.

    Na začetku tretjega niza smo imeli velike težave, predvsem na sprejemu servisa in izgubljali smo s 5:9. Na srečo smo le strnili svoje vrste, kajti zmaga je prinašala uvrstitev v A ligo, kar so si dekleta zelo želela. Od tega trenutka v naši igri ni bilo šibke točke, končno je vse steklo tako kot smo si želeli in trenirali ter se veselili zaslužene zmage, je dramatične trenutke tekme v Grosupljem opisala trenerka Tanja Božinović.

    Za kadetinje Calcit Volleyballa so v Grosuplju igrale: Ana Pibernik, Zala Špoljarič, Veronika Beznik, Lana Mujanovič, Sara Sitar, Nika Koželj, Atena Gojak, Neža Grošelj, Lana Žužek, Eva Seretin in Nina Šmidovnik. Manjkala je obolela Patricija Porovne Černe. 

     

    Komentarji