Go Volley zmagal s 3:2

    Serijo tekem z ekipami z vrha prvenstvene lestvice so kamniški odbojkarji končali v Prvačini. Domača ekipa, ki je še lani igrala v prvi ligi, je bila na dobri poti, da vknjiži vse tri točke, saj je slavila v prvih dveh nizih v tretjem pa je vodila z 20:16. Toda z zbranostjo Makovca na servisu so Kamničani naredili šest točk zapored in v napeti končnici slavili v tretjem nizu, prišli do zmage tudi v četrtem, v petem pa so bili dolgo skupaj z domačini. Pri osmi točki je sodnik dosodil nošeno žogo Roku Kočevarju, kar sicer ni bil glavni razlog za poraz, na splošno pa so tokrat Kamničani prikazali solidno igro.

    Tekmo v Prvačini so Kamničani igrali z Rokom Kočevarjem, manjkal je Jernej Smrekar, na podaji sta bila Žan Bezjak in Gašper Hribar, ki je svoje mesto prepustil Urošu Kočevarju, nato pa je David Renko zamenjal Bezjaka. V bloku pa sta začela Grega Ratek in Luka Lazar, v igro je prihajal tudi Tine Makovec, medtem ko sta se na mestu korektorja menjavala Marko Merkun in Timotej Ratek, na mestu prostega igralca je ves čas igral Metod Golob.

    Igrali so vsi, ki so bili v Prvačini, Ves čas smo iskali najboljše rešitve in dnevno formo pri igralcih. Tretji niz je bil odločilen, da smo se vrnili v igro. Sicer pa smo bili še naprej nekoliko preslabi na sprejemu za to raven tekmovanja, če bi nekoliko bolj sprejemali, bi lahko tudi zmagali, servis je bil v redu, napad soliden, boljši kot običajno smo bili v bloku, kjer pa bi morali večkrat zaustaviti Vrtovca. Glede na dogodke na igrišču je izid pravičen, dobro, da smo se vrnili v igro in dobili točko, ki nam veliko pomeni. Pred nami je zdaj nekoliko lažji razpored, kar bo priložnost, da se prebijemo proti sredini prvenstvene lestvice, kamor dejansko tudi sodimo, je tekmo v Prvačini komentiral Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

    Komentarji