Kadetinje in kadeti s polovičnim uspehom

    Kamniške kadetinje so bile na prvi tekmi proti Vitalovkam na začetku niza v dobrem položaju, toda v nadaljevanju so imele preveč težav na sprejemu, da bi lahko presenetile Ljubljančanke, ki so v skupini A še naprej brez poraza. Zato pa so toliko bolje odigrale dvoboj z Ankarančankami, ki do tekme s Kamničankami v A ligi v treh odigranih tekmah še niso izgubile. Proti razigrani ekipi Francija Obolnarja so bile v obeh nizih nemočne, predvsem to velja za drugi niz, tako da so Kamničanke še ostale v igri za eno od prvih dveh mest, a na preostalih dveh turnirjih ne smejo več izgubiti srečanja. Prvi turnir jih čaka že v nedeljo, 18. februarja, ko bodo v Kranju igrale z domačim Triglavom in Šentvidom I.

    V prvi tekmi proti Vitalu nam je po začetnem vodstvu ponagajal sprejem, v drugem nizu pa, kot da nismo več verjeli, da lahko presenetimo Vital, ki ima dobro ekipo, ni pa nepremagljiv. Zelo pa sem zadovoljen, kako smo odigrali tekmo z Ankaranom, ki ni bil niti enkrat v vodstvu. V prvem nizu smo še imeli nekaj težav na sprejemu, v nadaljevanju pa smo bili uspešni tudi v tem elementu igre, je po turnirju dejal Franci Obolnar, trener kadetinj Calcit Volleyja.

    Za kadetinje Calcit Volleyja so igrale: Neža Grošelj, Lana Žužek, Zala Špoljarič, Nina Salkič, Nives Juhant, Lara Bošeska, Meta Ahačič, Živa Javornik, Alexandra Stupar, Nina Šmidovnik in Sara Muršak.

    Komentarji