Iz Maribora praznih rok

    Kamničani dvoboja, s katerim bi si lahko skorajda že zagotovili četrto mesto v 2. DOL, niso začeli najbolje. Ob ne najboljšem sprejemu so izgubili uvodni niz, toda v drugem so bili boljši nasprotnik. Toda v tretjem so se spet pojavile težave na sprejemu, ki so bile glavni razlog za deseti poraz v sezoni.

    V Mariboru so za Calcit Volleyball II igrali Jernej Smrekar, Žan Bezjak, Bor Jese Rotar, Tine Makovec, Luka Lazar, Teo Podobnik, Kristjan Krt, Peter Lombergar in Rok Forštnarič.
    Če bi zmagali vsaj s 3:2, bi bili na koncu četrti, tako bomo verjetno peti, vendar ni razloga za slabo voljo. Ob boljšem sprejemu bi se lahko nadejali tudi boljšega izida, toda po drugi strani so naši mlajši igralci spet dobili dragocene izkušnje, to pa je za nas v tem trenutku najbolj pomembno, je na kratko tekmo v Mariboru komentiral Gregor Hribar, trener druge ekipe Calcit Volleyballa.

    Danes bodo na sporedu še druge tekme 21. kroga 2. DOL, v kateri so si Črnuče ACH I že zagotovile napredovanje v prvo ligo, v dodatnih kvalifikacijah pa bo igral Go Volley.

    Komentarji