Iz Kanala z dvema zmagama

  Kamničanke, ki so kvalifikacijski del državnega prvenstva končale z osmimi zmagami in le enim izgubljenim nizom, so se morale v Kanalu pošteno potruditi, da so zlomile odpor borbenih Ankarančank. Z malce več zbranosti bi do zmage lahko prišle že po dveh nizih, kajti v drugem so vodile že s 23:20, v razburljivi končnici pa so niz osvojile ankaranske odbojkarice. Toda zapravljena priložnost v drugem nizu Kamničank ni zaustavila na poti do devete letošnje zmage. Prav nobenih težav pa varovanke Tanje Božinović niso imele v dvoboju z domačinkami turnirja, ki so nekaj odpora nudile le v uvodnem nizu.

  Ankaran Hrvatini ima zelo dobro ekipo, zato me toliko bolj veseli, da smo tekmo dobile. Škoda, ker so dekleta po vodstvu s 23:20 v drugem nizu nekoliko popustile in dovolile, da so Ankarančanke izid v nizih izenačile, vendar so v tretjem zdržale pritisk in zmagale. Manj težav smo nato imele z domačo ekipo, tako da so priložnost za igro dobile vse igralke, je po dveh zmagah v Kanalu dejala Tanja Božinović, trenerka starejših deklic Calcit Volleyja, ki bodo svoj naslednji turnir igrale v nedeljo, 4. februarja, ko bodo v dvorani OŠ Toma Brejca gostile ekipi Neptun Kanala in Galeb Robotina Izola. To soboto, 20. januarja, pa bodo svojo prvi turnir v B ligi imele odbojkarice druge ekipe Calcit Volleyja. V dvorani OŠ Sostro bodo igrale z ekipama Domžal in VOLLEYBALLjubljane.

  Za starejše deklice Calcit Volleyja so v Kanalu igrale: Alja Somrak, Sara Muršak, Lara Bošeska, Živa Javornik, Nives Juhant, Alisa Flerin, Živa Potočnik, Maja Ifko, Lejla Kočan, Tina Topič, Nika Kordič Zamljen in Aleksandra Stupar.

  Izidi turnirja v Kanalu

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2017/2017_DEC/2017_dce/2017_dce_A_ZA

   

  Komentarji