Hribarjevi varovanci v 4. krog Pokala Slovenije

  Kamničani, ki bodo v soboto začeli z drugoligaškim plesom – v prvem krogu se bodo pomerili v gosteh z National Žirovnico -, so proti tretjeligašu iz Ljubljane brez večjih težav dobili prva dva niza. V tretjem jim je nekoliko popustila zbranost, vendar izgubljeni niz ni negativno vplival na četo Aleša Hribarja, nasprotno, v četrtem nizu so bili spet veliko bolšji in se brez večjih težav uvrstili v četrti krog. Njihov nasprotnik bo zmagovalec dvoboja med GEN-I Volley in Črnuče ACH II, tekma pa bo na sporedu 18. novembra.

  Za Calcit Volley II so igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Miha Grahek, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Aljoša Škorjanc, Žan Bezjak, Jan Jurič, Matija Lakner, Jure Krašovic in Tine Makovec.

  Prva moška ekipa Calcit Volleyja, ki je dvakrat zaporedoma osvojila pokalni naslov, bo s tekmovanjem začela v osmini finala. Prva tekma bo na sporedu 8. novembra, povratna pa 16. novembra. Zaključni turnir bo 22. in 23. decembra.

  Mlada druga ženska kamniška ekipa se je pomerila proti ekipi Fly Teama, ki jo sestavljajo nekdanje slovenske odbojkarice, mnoge od njih z izkušnjami v prvoligaški konkurenci. Že v uvodu prvega niza si je gleženj poškodovala Zala Špoljarič, kar je zaustavilo kamniško zasedbo. V drugem in tretjem nizu so sicer bile blizu svojim nasprotnicam, toda izkušnje so bile na strani gostij, ki so se zasluženo uvrstile v četrti krog. Kamničanke bodo s tekmovanjem v 2. DOL – zahod začele v soboto, ko bodo v dvorani OŠ Toma Brejca gostile Kostak Elmont iz Brestanice.

  Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Ana Katarina Stavbar, Nika Marolt, Čana Žužek in Sara Sitar.

  Prva ženska ekipa Calcit Volleyja se bo pokalnemu tekmovanju pridružila v osmini finala. Prva tekma bo na sporedu 1. novembra, povratna pa 22. novembra.

  Napisal: Miha Štamcar

  Komentarji