Dober odpor vodilnim Črnučanom

    Proti Črnučam ACH-ju, ki jih do uvrstitve v prvo ligo ločita le še dve zmagi, so kamniški odbojkarji prikazali dobro igro, in če bi takšno prikazali na prejšnjih dveh tekmah, bi vsaj eno od njih dobili. V prvem nizu so bili Kamničani do drugega tehničnega odmora še enakovredni domači ekipi, v končnici pa so jih Črnučani zaustavili s servisom in blokom. Zato pa so v drugem nizu varovanci Gregorja Hribarja prikazali odlično igro, boljši so bili v polju, v napadu pa se je odlikoval zlasti Teo Podobnik, tako da so bili domačini v težkem položaju. Tretji niz je bil podoben prvemu, ko so Kamničani popustili po drugem tehničnem odmoru, v četrtem pa je prišla do izraza večja kakovost domače ekipe.

    Vse štiri nize so za Calcit Volleyball igrali Jernej Smrekar, Bor Jese Rotar, Žan Bezjak, Tine Makovec, Luka Lazar, Teo Podobnik in prosti igralec Kristjan Krt.

    Naši mlajši igralci se, potem ko nasprotnik dobi serijo zaporednih točk, še ne znajo pravilno odzvati in delajo še več napak, namesto, da bi se zbrali. Ne glede na poraz, si tokrat fantje zaslužijo pohvale. Eno boljših tekem v letošnji sezoni je pokazal Tine Makovec, ki je v napadu morda dobil celo premalo žog, v napadu je zelo dobro igral Teo Podobnik, ki je v drugi polovici tekme nekoliko popustil, na sprejemu pa je bil najboljši Žan Bezjak. Z njim smo bili spet bolj kakovostni na sprejemu in tudi v napadu. Na splošno je bila to igra, ki obeta. Sicer smo na lestvici nekoliko padli, toda pred nami, so z izjemo Pro Volleyja, tekme z ekipami, ki so na lestvici za nami, je po tekmi s Črnučami ACH I dejal Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

    Komentarji