Brez presenečenja v Hrvatinih

    Po dveh minimalnih porazih so se varovanke Tanje Božinović tudi na gostovanju v Hrvatinih morale sprijazniti še z enim. Vodilna ekipa 2. DOL – zahod je že v prvem nizu zadeve postavila na svoje mesto, svojo premoč pa je unovčila tudi v drugem in tretjem nizu. Kamničanke so naredile tudi preveč lastnih napak, kar je bila morda posledica zadnjih dveh porazov.

    Glede na svojo pripravljenost smo pričakovali več, morda vsaj častni niz, toda negotovost in neodločnost med samo igro sta prinesli preveč napak. Imam vtis, da so dekleta po uvodni zmagi nad do takrat vodilno VOLLEYBALLjubljano I mislile, da bodo zmage prišle same od sebe. Njihov trud ni bil več takšen, kot na prejšnjih tekmah. Zavedati bi se morale, da se do visoke uvrstitve ne pride, če premaguješ ekipe, ki so pred tabo, ampak z ekipami, ki so za tabo, če pa k temu dodaš še kakšno zmago proti ekipam, ki so med vodilnimi, je pa to še toliko bolje, je po porazu v Hrvatinih dejala Tanja Božinović, trenerka Calcit Volleyballa II.

    Za Calcit Volleyball II so proti ekipi Ankaran Hrvatini, ki ima na lestvici 43 točk ali dve več kot drugouvrščena VOLLEYBALLjubljana I, igrale: Tina Novak, Tina Bunderšek, Sara Bobek, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Špela Lazar, Klara Kregar, Lucija Porovne Černe, Lana Žužek in Nika Marolt.

    Praznih rok pa je v 16. krogu 3. DOL – zahod ostala tudi tretja ekipa Calcit Volleyballa. Tokrat so v domači dvorani morale priznati premoč TriglavVolleyProjectu z 0:3 (-17, -19, -12). Varovanke Željane Blagojević so s sedmimi točkami na enajstem mestu, v prihodnjem krogu pa bodo gostovali v Krškem.

    Komentarji