Do zanesljive zmage v gosteh

  Kamničani so bili v uvodnem nizu na robu poraza, saj so po izenačenem začetku do 15. točke sledili domačim odbojkarjem, nato pa dovolili, da so jim pobegnili za šest točk (23:17). Vendar so se varovanci Gregorja Hribarja na servis Davida Renka vrnili v igro, izid izenačili, v negotovi končnici pa slavili z minimalno razliko.

  V drugem nizu so bili ves čas boljši nasprotnik, do večje razlike pa so prišli na servis Žana Bezjaka. Podobno je bilo tudi v tretjem nizu, le da je bil tokrat Timotej Ratek tisti, ki je bil s svojimi servisi nerešljiva uganka za domače sprejemalce.

  Za Calcit Volleyball II so igrali Jernej Smrekar na mestu organizatorja igre, kot korektor je začel Marko Merkun, ki ga je v nadaljevanju zamenjal Timotej Ratek, na sprejemu sta igrala Žan Bezjak in David Renko, v bloku Tine Makovec in Luka Lazar, na mestu prostega igralca pa Metod Golob.

  Poznalo se nam je, da 14 dni ni bilo tekem, tako da smo nekoliko izgubili tekmovalni ritem in smo šele v končnici prvega niza prišli do prave igre. Ko je bila motivacija boljša, smo svojo večjo kakovost brez večjih težav unovčili, je po zmagi dejal Gregor Hribar, trener odbojkarjev Calcita Volleyballa II.

  V 2. DOL vodijo Hoče, ki ima 51 točk, pet jih imajo Črnuče.

  Izidi 20. kroga 2. DOL za moške

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_2M/2015_2M_rezultati

  Komentarji