Kadetinje v boj za 9. mesto

  Proti krimovkam igra kamniških kadetinj ni bila na želeni ravni, vse preveč težav so imele z učinkovitostjo napada. Žal je pri vodstvu gostij s 15:12 prišlo do neljubega dogodka, ko sta se v boju za žogo zaleteli Klara Jeretina in prosta igralka Atena Gojak. Huje jo je skupila Gojakova, ki je zaradi počene ustnice morala k zdravniku in je dobila dva šiva na zunanji strani ustnice, enega pa na notranji, medtem ko je Jeretina do konca niza zaradi bolečin v vratu obsedela na klopi, nato pa je že lahko normalno igrala. Po tem neljubem dogodku se Kamničanke niso več pobrale, z ne ravno prepričljivo igro pa so nadaljevale tudi v drugem nizu.

  Veliko boljšo igro so domače odbojkarice prikazale v dvoboju s Kranjčankami, ki so pred tem z 2:0 (14, 22) premagale Krim. Na tej tekmi nam je vse steklo, kot smo si želeli, kot da je šlo za drugo ekipo. Dekleta so ves čas igrale na visoki ravni in dokazale, da znajo igrati dobro odbojko. V naši igri ni bilo pomanjkljivosti. Naša končna uvrstitev v skupini bo odvisna od razpleta tekem na zadnjem turnirju, ki bo v Grosupljem, vendar je že zdaj jasno, da nas čaka boj za končno 9. mesto. V primerjavi z lansko sezono, ko smo bili 17., je vseeno narejen korak naprej, je po turnirju dejala Tanja Božinović, trenerka kadetinj Calcita Volleyalla, ki ji pri delu pomagal Željana Blagojević.

  Za kadetinje Calcita Volleyballa so igrale: Zača Špoljarič, Ana Pibernik, Lana Mujanović, Sara Sitar, Veronika Beznik, Klara Jeretina, Atena Gojak, Lana Žužek, Meta Ahačič, Nika Koželj, Klara Ogrinc, manjkala pa je obolela Patricija Porovne Černe.

  Izidi turnirja kadetinj na OŠ Toma Brejc

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_KAD/2015_kje/2015_kje_A/2015_kje_AZA


   

  Komentarji