Do druge zmage v tretji ligi

    Po štirih zaporednih porazih, v katerih so osvojili točko, so kamniški odbojkarji spet igrali doma, tokrat proti Kočevju, ki ga vodi in zanj še vedno igra Aleš Drobnič, ki je pred leti igral tudi za prvo ekipo Calcit Volleyballa. Po gladki zmagi v prvem nizu so v nadaljevanju Kamničani nekoliko popustili v zagnanosti, vendar navkljub temu nasprotnikom niso oddali niti niza.

    Končno smo tudi mi prišli do zmage in si na ta način pridobil samozavest. Vendar sem to zmago pričakoval, kajti v Kočevju so, z izjemo Drobniča in še enega igralca, vsi drugi še mlajši od nas. Fantom čestitam k zmagi, toda po drugi strani mi ni bil všeč odnos nekaterih igralcev, ki so bili na tekmi, kot da bi igrali za kazen in to je tisto, kar mi ni bilo všeč. Žal ima Bor Rotar še vedno težave z ramo, od njega pa je v naši igri marsikaj odvisnega, je po tretji zmagi svojih varovancev v njihovi prvi članski sezoni dejal Aleš Hribar, trener tretje ekipe Calcit Volleyballa.

    Za Calcit Volleyball III so proti Kočevju igrali: Rok Forštnarič, Tom Sojer, Teo Podobnik, Noel Šimenc, Gašper Hribar, Jakob Kutnar, Jure Krašovic, Jan Jurič, Peter Kadunc, Žan Dolžan, Bor Rotar, Matija Lakner, Kristjan Krt in Jan Fink.

    Foto: Tine Forštnarič

    Komentarji