Minimalni poraz v Kranju

    Mlade Kamničanke so sosedski dvoboj v Kranju začele slabo, saj so visoko izgubile v uvodnem nizu. V nadaljevanju je bila njihova igra boljša, vendar z veliko nihanji v igri, vendar je nekaj podobnega veljalo tudi za domačo ekipo, ki je bila v tie-breaku vendarle bolj zbrana in je prišla do dveh točk, medtem ko se je kamniška ekipa morala zadovoljiti s točko.

    Za nami je še ena težka tekma z veliko nihanji v igri. Nekaj časa smo igrali vrhunsko, potem nam spet ni prav veliko uspevalo, vendar moram dekleta pohvaliti za visoko motivacijo in željo, da igrajo po najboljših močeh. Žal je bila večji del tekme distribucija žog na podaji slabša od želene, zatajili smo tudi v bloku. Žal ni bilo z nami Klare Kregar, ki ima šolske obveznosti, iz podobnih razlogov je manjkala Sara Petek, Lara Koritnik je zbolela, medtem ko Tine Bunderšek ni bilo iz osebnih razlogov, je po tekmi v Kranju dejala Tanja Božinović, trenerka druge ženske ekipe Calcit Volleyballa.

    Za Calcit Volleyball II so v Kranju igrale: Tina Novak, Ana Špoljarič, Veronika Beznik, Tjaša Gadža, Sara Sitar, Špela Lazar, Sara Bobek, Patricija Porovne Černe, Ana Pibernik in Lana Mujanovič.

     

    Komentarji