Brez Nika Mujanovića ni šlo

    V zaostali tekmi tretjega kroga prve mladinske državne lige so odbojkarji Calcit Volleyja v dvorani OŠ Stranje izgubili proti Salonitu Anhovo z 0:2 (-19, -21). Navkljub porazu so Kamničani še vedno na tretjem mestu prvenstvene lestvice, vendar imajo Kanalci na četrtem mestu pet tekem manj.

    Varovanci Andreja Flajsa, ki so tekmo proti gostom iz Kanala začeli v postavi Nik Drnovšek, Gregor Frece, Miha Okorn, Enej Sladič, Jure Burkeljca, Luka Pristovnik in Mark Uršič na liberu, so v prvem nizu še povedli s 4:0. Žal nadaljevanje ni bilo več tako uspešno, gostje so prevladovali v vseh elementih igre, v domači ekipi, ki je igrala brez svojega najboljšega igralca, Nika Mujanovića, ki je bil s prvo ekipo Calcit Volleyja na tekmi srednjeevropske lige v Avstriji, pa so se pojavile težave na sprejemu, posledično nato še na podaji in v napadu.

    »Čestitke ekipi Salonita, ki so kljub veliko težavam s karantenami prišli v Stranje in pokazali, kako se do zmage pride z dobrim servisom in agresivnostjo v napadu. V naši ekipi bi izpostavil samo razpoloženega Miho Okorna, pohvaliti pa velja tudi Noela Hostnika, ki je odigral svojo prvo mladinsko tekmo na blokerskem mestu in pokazal, da bomo lahko nanj v prihodnosti resno računali,« je po porazu svojih varovancev dejal Andrej Flajs, trener kamniških mladincev.