Brez Hribarja tudi proti Krki

  Nesrečna poškodba gležnja Klemna Hribarja, tik ob koncu derbija z ACH Volleyjem, je povzročila nemalo skrbi v kamniškem taboru. Odlični prosti igralec Calcita Volleyballa je namreč edini kamniški igralec na tem igralnem mestu, za nameček pa je tudi v letošnji sezoni potrdil svojo kakovost. Zanj v klubu prave menjave nimajo, proti Triglavu je na tem igralnem mestu sicer dobro igral Žiga Štern, vendar bi ga trener Marko Brumen bolj potreboval na sprejemalskem mestu.

  Na srečo zdaj vsaj mavčne obloge nimam več, vendar bo treba še nekaj časa, da bom lahko začel s treningi. Zdaj sicer že delam na rehabilitaciji, vendar z gležnjem in vezmi še ni vse v redu, tako da v sredo proti Krki zagotovo ne bom igral. Upam, da bi ekipi lahko pomagal vsaj na povratni tekmi v Novem mestu, je povedal Hribar, ki je bil predlani dlje časa odsoten zaradi poškodbe prsta na roki.

  Takrat sem si na finalu pokala poškodoval prst, vendar temu nisem posvečal večje pozornosti, saj smo potem igrali z italijansko Latino v četrtfinalu pokala challenge, česar nisem želel izpustiti. Na mojo nesrečno sem potem že na prvi tekmi spet dobil žogo v prst, tako da sem moral nekaj časa počivati, se je po mnenju mnogih najboljši prosti igralec v slovenski ligi spominjal poškodbe iz predlanske sezone.

  Brez njega so v zadnjem krogu modre skupine Kamničani izgubili s Triglavom, vendar je šlo za neboleč poraz, ki ni odločal o ničemer. V nadaljevanju sezone ne bo več tako, že proti Krki si padca v igri ne bodo več smeli dovoliti.

  Ker tekma ni odločala o ničemer, ni imela običajnega žara. Začeli smo slabo, toda v nadaljevanju smo se zbrali, izid izenačili, žal pa v tie-breaku nato nismo bili uspešni. Krka je za nas tradicionalno neugoden nasprotnik, vendar bo zdaj do konca prvenstva vsak poraz lahko usoden, zato bomo morali od prve točke naprej igrati zbrano, brez nihanj v igri, saj Novomeščani lahko hitro kaznujejo prav vsako našo napako, pa pred prvo četrtfinalno tekmo s krkaši opozarja 26-letni Hribar.    

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Klemen Brumec  Komentarji