Dvojica Okorn/Marovt najboljša na domači mivki

  Okorn – prejšnji mesec je s kamniškim klubom slavil naslov prvakov v dvoranski odbojki U-13 – in Marovt, sicer Braslovčan, sta v finalu premagala dvojico Matevž Karadža Pevc/Miha Kosanc s 15:11 in 15:8. V finalu pričakovano ni bilo lahko, ampak vseeno sva pokazala pravo igro in zmagala. Upava, da bova na Kongresnem trgu ubranila zmago, čaka pa naju še nekaj skupnih treningov, je povedal Luka Marovt. 
  Okorn in Marovt sta tako dobila oba regijska turnirja in bosta tudi na začetku avgusta, ko bo finalni turnir v Ljubljani, favorita. Lani sta bila najboljša v kategoriji U-13.
  Mali finale je postregel z obračunom dveh Calcitovih dvojic, Gregor Frece in Žiga Kordež pa sta z 2:0 (10, 8) premagala Jašo Skvarčo in Jakoba Drolca, ki sta z uvrstitvijo v polfinale, tam jo je premagala dvojica Okorn/Marovt, pripravila lepo presenečenje.
  Pri dekletih je par Šiftar/Jarc ponovil zmago s prvega turnirja v Notranjih Goricah. V finalu sta bili Ljubljančanki z 2:0 (12, 7) boljši od Špele Pavlič in Urške Šemrov. Tekmo za tretje mesto sta dobili Nika Šupek in Ana Zajc, s 15:12 in 15:8 sta bili boljši od kamniške naveze Anamarie Štern/Nika Kordič Zamljen.
  Sončna sobota, ki jo je popoldne presekalo nekaj ploh, je na igrišča Pod skalco privabilo lepo število navijačev, ki so si pred obema velikima finaloma ogledali še del nogometne tekme svetovnega prvenstva med Francijo in Argentino.

  Komentarji